Get Adobe Flash player

"Áldottak legyenek a füvek és a fák és áldott legyen a földön minden virág, és áldott legyen az út, áldott legyen a kő, mert itt jár halk léptekkel az Üdvözítő." (Ölbey Irén)



MENTORÁLÓ INTÉZMÉNY 

A KÖRNYEZETI - TERMÉSZETISMERETI NEVELÉS
ÉS A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS, HOLISZTIKUS
SZEMLÉLET MÓDSZERTANI FEJLESZTÉSE A DÖGEI
ÖLBEY IRÉN ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 


Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 647 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa150
mod_vvisit_counterTegnap286
mod_vvisit_counterEzen a héten1306
mod_vvisit_counterMúlt héten2719
mod_vvisit_counterEbben a hónapban11506
mod_vvisit_counterA múlt hónapban10791
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1428586

Az elmúlt 20 percben Online: 6
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2024 márc., 29

Iskolai hírek

Tanévnyitó ünnepség

Kezdődik a tanév!

2023. szeptember 1-jén (pénteken) megkezdődik az új tanév. 8 órától tanévnyitó ünnepség lesz, utána osztályfőnöki órákat tartunk. Kérem a tanulókat, hogy ünneplő ruhában jelenjenek meg! Erre a napra felszerelést, könyveket nem kell hozni! A gyerekek 10 óráig  lesznek az iskolában, utána hazamehetnek. Ezen a napon nem kapnak sem tízórait, sem ebédet.

2023. szeptember 4-én (hétfőn) órarend szerint kezdődik az oktatás, ezen a napon már tízórait, ebédet és uzsonnát is kapnak a gyerekek.

Minden tanulónknak sikeres, eredményes tanévet kívánunk!

 

Iskolavezetés

 

Tájékoztatás

Tisztelt Szülő!

Az elmúlt tanévek kezdetén Ön és az Ön gyermeke(i) ingyenes tanszercsomagot kapott/kaptak az RSZTOP-2.1.1-16-2017-00001 projektből. A tanszercsomagot Ön akkor vehette át, ha az osztáskor bemutatásra került a rendszeres gyerekvédelmi kedvezményre (továbbiakban: RGYK) való jogosultságot igazoló határozat. Szeretnénk felhívni tisztelt figyelmét, hogy ellenőrizze az RGYK határozat érvényességét – jellemzően 2023. augusztus 31-i érvényesség miatt – annak érdekében, hogy a jövőben hasonló ingyenes szolgáltatást igénybe tudjon venni.  Köszönjük.

Tisztelettel:

Józsi Barnabás igazgató

Tájékoztató a tankönyvek kiosztásáról

Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy a tankönyvek kiosztására 2023. augusztus 31-én (csütörtökön) 8-12 óráig kerül sor az Ölbey Irén Általános Iskolában. Mivel a szülőknek alá kell írni az átvételi bizonylatot, kérem a megjelölt időpontban keressék fel iskolánkat.

Józsi Barnabás igazgató

Szoboravatás

 

További cikkeink...