Get Adobe Flash player

Iskolai hírek

Iskolánkban járt a Mikulás!

Iskolai karácsonyfa

Csodálatos látvány- színesbe öltözött karácsonyfa fogadja az iskolánkba belépőket. A tegnapi napon a harmadik osztály tanulói végezték az ezüstfenyő díszítését Baráth Anikó tanítónéni és Széles András tanár úr irányításával. Az idei karácsonyfát Lidit Ferenc és kedves felesége, Marika néni ajándékozta iskolánknak. Ez úton is köszönjük szépen! A fa törzsének faragását Séra Imre karbantartó végezte, míg az ideszállításban az önkormányzat közfoglalkoztatott dolgozói is segítettek. Az új díszeket a dögei Önkormányzat adományozta. (as)

Megkezdődött a téli madáretetés

Advent második hetében járunk. Évtizedes hagyomány az iskolai madárvendéglőnél a téli madáretetés. Az iskola első osztályos tanulóival elkezdtük a hetente ismétlődő téli madáretetést.(as)

Mikulásvárás a hirdetőtáblán

Vincze Katalin és Pappné Belinszky Júlia tanítónők már készítik a pénteki Mikulás érkezését jelző felírást az elektromos hirdetőtáblára. A járvány miatt már ezen keresztül is értesítjük a tanulóinkat a várható eseményekről. (as)

Sárgarépa magszalag készítése a 7. osztályban, technika órán

Oláh Dóra Napsugár 8. osztályos tanuló őszi fotói

VI. Országos Iskolakert-hálózati Találkozó

Az online konferencián iskolánkból részt vevő nevelők

Őszi virágpompa

Iskolánk főbejáratánál csodálatos őszi színkavalkád fogadja a belépőt. Takács Istvánné vállalkozó ajándékaként sokféle színben pompázó krizantém szőnyeggel vontuk be a sziklakerti részt. A jó időben elültetett virágok felvidítanak bennünket ebben a ködös, fázós őszi hangulatban. Köszönjük Éva-néni támogatását! (as)

További cikkeink...