Get Adobe Flash player
Ma 2021. szeptember 28., kedd, Vencel napja van. Holnap Mihály napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 122 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa494
mod_vvisit_counterTegnap365
mod_vvisit_counterEzen a héten859
mod_vvisit_counterMúlt héten2460
mod_vvisit_counterEbben a hónapban10981
mod_vvisit_counterA múlt hónapban13709
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1104204

Az elmúlt 20 percben Online: 6
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2021 szept., 28

Iskolai hírek

Iskolánkban járt a Mikulás!

Iskolai karácsonyfa

Csodálatos látvány- színesbe öltözött karácsonyfa fogadja az iskolánkba belépőket. A tegnapi napon a harmadik osztály tanulói végezték az ezüstfenyő díszítését Baráth Anikó tanítónéni és Széles András tanár úr irányításával. Az idei karácsonyfát Lidit Ferenc és kedves felesége, Marika néni ajándékozta iskolánknak. Ez úton is köszönjük szépen! A fa törzsének faragását Séra Imre karbantartó végezte, míg az ideszállításban az önkormányzat közfoglalkoztatott dolgozói is segítettek. Az új díszeket a dögei Önkormányzat adományozta. (as)

Megkezdődött a téli madáretetés

Advent második hetében járunk. Évtizedes hagyomány az iskolai madárvendéglőnél a téli madáretetés. Az iskola első osztályos tanulóival elkezdtük a hetente ismétlődő téli madáretetést.(as)

Mikulásvárás a hirdetőtáblán

Vincze Katalin és Pappné Belinszky Júlia tanítónők már készítik a pénteki Mikulás érkezését jelző felírást az elektromos hirdetőtáblára. A járvány miatt már ezen keresztül is értesítjük a tanulóinkat a várható eseményekről. (as)

Sárgarépa magszalag készítése a 7. osztályban, technika órán

További cikkeink...