Get Adobe Flash player
Ma 2021. október 24., vasárnap, Salamon napja van. Holnap Blanka és Bianka napja lesz.

Ki olvas minket?

Oldalainkat 61 vendég böngészi
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa216
mod_vvisit_counterTegnap369
mod_vvisit_counterEzen a héten2349
mod_vvisit_counterMúlt héten2606
mod_vvisit_counterEbben a hónapban8725
mod_vvisit_counterA múlt hónapban11757
mod_vvisit_counterEddigi összes látogató1113705

Az elmúlt 20 percben Online: 4
A te IP címed: 127.0.0.1
,
Mai dátum: 2021 okt., 24

Iskolai hírek

Tanévnyitó ünnepség 2021

Tanévkezdési információk

Tájékoztatom a tanulóifjúságot és a kedves szülőket, hogy tanévnyitó ünnepségünk 2021. szeptember 1-jén  8 órakor kezdődik. Kérünk minden tanulót, hogy ünneplő ruhában jelenjen meg!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Józsi Barnabás intézményvezető


Tájékoztató a tankönyvek kiosztásáról

Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy a tankönyvek kiosztására 2021. augusztus 27-én (pénteken) 8-12 óráig kerül sor az Általános Iskolában. Mivel a szülőknek alá kell írni az átvételi bizonylatot, kérem a megjelölt időpontban keressék fel iskolánkat. Ugyanekkor adjuk át a hátrányos helyzetű tanulóknak járó tanszer csomagot is.

Józsi Barnabás intézményvezető

Táborzárás a 4for Dance táncegyüttessel

A napközis Erzsébet tábor ötletét, kívánságát anyagilag Döge Község Önkormányzata támogatta, melyet köszönünk. Így érkezett iskolánkba a 4forDance július 23-án, péntek délután. A tábor községünk lakói előtt is megnyitotta kapuit erre a délutánra. Akik elfogadták meghívásunkat, egy fergeteges órát tölthettek el a világhírű 4forDance táncegyüttessel. Az együttes egyik tagja, Bárány Kristóf táncpedagógus, aki iskolánkban is oktatja a néptáncot.  A tanítványok szinte szájtátva csodálták tanáruk és az együttes tagjainak táncát. Autentikus táncukhoz változatos zenei anyagot használtak a népzenétől, a csárdástól, az operetten keresztül, a rajzfilmslágerekig. Virtuóz táncukkal majd az ezt követő táncházzal teremtették meg a színvonalas táborzárást! Köszönjük 4forDance, köszönjük Bárány Kristóf tanár úr!

Baráth Anikó táborvezető

Ballagás-tanévzárás 2021

További cikkeink...